Betting

Les travtips og tippetips til galopp

Spiller du på hest eller kanskje du ønsker å starte? Da er det viktig med god informasjon i forkant av løpene. Jo mer du vet, desto større blir vinnersjansene. Vi har samlet noen gode kilder til alle som ønsker å tilegne seg mer tippetips og gratis travtips knyttet til galopp. Fortsett å lese dersom du ville stille sterkere ved neste løp.

VG

VG er ikke bare Norges mest leste nettavis, men kan også skilte med ekstremt gode tips innen trav og galopp. Riktignok er det det VG+ som leverer disse tipsene, hvilket er VG sin abonnementstjeneste for spesielle og unike saker. Det koster altså noen kroner å få tilgang til disse tipsene, men et VG+ abonnement er vanlig nok til at det får en plass på listen.

VG+ abonnement er ofte gitt gjennom mobilabonnement, jobb og lignende. Hvis du ikke allerede har et abonnement, vil det derfor lønne seg å sjekke om du kanskje har tilgang til et. Her finner du spennende tippetips og nyheter om alt som rører seg innen trav og galopp.

Nettavisen

Nettavisen er gjerne ikke det første navnet som faller deg inn når du tenker på trav og galopp – men her gjelder det å ikke skue hunden på hårene. Nettavisen har nemlig etablert seg som en troverdig og solid aktør innen løp og trav, og her kan du til og med se mange spennende løp direkte på nettsiden.

Nettavisen byr på gode travtips som er helt åpne og gratis for alle. Du trenger verken spillerkonto eller innloggingsdetaljer. Daglig oppdateres Nettavisen med ferske tips til både galopp og trav, og disse kommer godt med til både erfarne og nybegynnere.

Unibet

Unibet er kanskje et av de meste kjente navnene og merkevarene innen gambling. Her finner du odds på både galopp og trav. Et av de store trekkplastrene til Unibet, er at spillere kan se trav direkte fra nettsiden. Dette kommer godt med og gjør opplevelsen desto mer innholdsrik. Unibet tilbyr også et hav av nyttige tippetips.

Det er den kjente heste-eieren Morten Langeli som står bak tippetipsene innen trav på Unibet. Han er også mesterhjernen bak Unibet sine kjente tippetips for fotball. Tipsene kan du få tilgang til helt gratis, alt du behøver er å opprette en spillerkonto på Unibet. Dette koster heller ingenting og kan gjennomføres på minutter. Med en spillerkonto får du tilgang til spennende direktesendinger og hjelpsomme travtips som øker vinnersjansene.

Søkemotorer

Det finnes mange nettsider som gir deg gratis travtips og andre tippetips. Et raskt nettsøk i søkemotorer vil presentere deg med flere treff og muligheter. Det er viktig å være kildekritisk i jakten på å gode travtips, og vær obs på at kvaliteten på treffene kan være noe varierende.

Noen nettsider gir deg gode og nyttige travtips helt gratis, akkurat som de vi har nevnt ovenfor. Andre nettsider kan derimot gi et variert utvalg vedrørende kvalitet. Det viktigste er å velge en nettside du stoler på og som kan gi deg den informasjonen du behøver. Som nybegynner kan det derfor være lurt å starte med de kjente merkevarene som VG, Unibet og Nettavisen. Lykke til!

Most read

Load more