Betting

Anmeldelse av Gamezone

Har du noen gang fundert på hvorfor du alltid må lete deg frem til spillnyhetene du ser etter, på alle mulige ulike nettsider? Hadde det ikke vært greit å ha en nettside som dekker alle typer spillnyheter på en plass? Er det dette du er ute etter har du kommet til riktig sted.

 

Kanskje du er primært interessert PC-gaming, eller kanskje du er en konsoll-fanatiker. Uansett hva din favorittplattform er når det kommer er til gaming, skiller Gamezone.com seg ut med at de dekker alle hovedbaser i spillverden. Her finner du siste nytt både innen PC-gaming og konsollgaming, inkludert Xbox One, PS4, WII U og mer.

 

Det første du ser når du kommer inn på nettsiden, er en oversikt over siste nytt fra forskjellige kategorier innen gaming. Dette hjelper enhver spillentusiast til å oppnå en god oversikt over spennende nyheter generelt sett. Videre kan man velge blant ulike kategorier på nettsiden, disse er hovedsaklig delt opp etter hvilken spillplattform du foretrekker.

 

Besøk nettstedet

 

Alt på ett sted!

Velger du for eksempel å sveve musen over PC-menyen får du blant annet opp Nyheter, Omtaler og såkalte «Originals», eller Artikler skrevet av diverse spillentusiaster. Det samme gjelder også for konsoll-kategoriene. Det finnes også en kategori kalt «More», og når du svever over den med musetasten så får du opp kategorier som PS3, Xbox 360, Nintendo 3DS, samt Mobil og PS Vita.

 

Du får dermed også tilgang til informasjon og nyheter rundt litt mindre samt gamlere spillplattformer, om du interesserer deg for disse. Det som er spesielt interessant om Gamezone er fokuset de har på omtaler av spill. Her finner du omtaler av nyere titler som The Crew 2, Red Dead Redemption 2, samt omtaler av gamlere spill som Super Smash Bros og mer. Er du usikker på kjøp av et spesifikt spill? Gamezone.com kan gi deg svaret!

 

Klikker du deg inn på en omtale blir du først og fremst møtt med en attraktiv tittel, som gir deg et kjapt inntrykk av hvordan spillet ser ut. Videre får du en rask oversikt over ting som plattformen for det gjeldende spillet, samt utgivere og utviklere av spillet. For de av oss med fotografisk minne skal det ikke mye til for å leve seg inn i spillopplevelsen, så snart man begynner å lese introduksjonen.

 

Lev deg inn i spillet

De første ordene i introduksjonen for Need for Speed Payback leser for eksempel: «Being thrust into the open world of Fortune Valley for the first time was a great experience. I was on an airport runway, surrounded by ramps to jump off of, and miles upon miles of road in all directions.» Slike introduksjoner tar oss med en gang med på en reise inn i hvordan spillopplevelsen kan se ut.

 

Videre tar omtalen oss med på en oversiktlig gjennomgang av spillet, der man får vite både det gode og det mindre gode om hvert spill. Gamezone leverer ærlige å umanipulerte spillomtaler som stoles på av tusenvis av folk hver dag! Gamezone leverer derimot ikke bare anmeldelser, men også såkalte «Originals».

 

Disse er for den sofistikerte og generelt kreative spillentusiasten, som gjerne søker en intellektuell forståelse av siste nytt i spillverden. Her finner man filosofiske samt faktuelle artikler, der forfatteren tar for seg et tema i spillverden, og vurderer dette fra ulike vinkler. Et eksempel er en av artiklene i seksjonen, som handler om generasjonsskiftet for spillverden i det kommende tiåret.

 

Gamezone drøfter fremtiden

Her diskuteres det viktige utviklinger i spillverden og hvordan spill i dag på mange måter er en del av hverdagen for mange. VR eller Virtual Reality er et tema som diskuteres grundig her, da neste generasjons spillentusiaster nok i stor grad vil være involvert i VR. Et annet tema som diskuteres i detalj, er samarbeid og spillkryssing blant flere store spillleverandører i dagens marked.

 

Barrierene mellom spillgigantene brytes med i større og større grad, Xbox og Playstation har blant annet planer om å tillate spillkryssing på deres plattformer. Dette vil potensielt bety at man kan spille Playstation titler på sin Xbox, og omvendt. Gamezone tilbyr også en rekke videoer som hovedsaklig består av trailere for spill og kommentarer rundt disse. Det er derfor ingen tvil om at Gamezone kan brukes av dagens spillelskere, som en plattform som kan tilby alt. Ikke bare omtaler for noen typer spill og konsoller, ikke bare artikler om enkelte emner, men tvert i mot full pakke. Som bruker av Gamezone vil du merke at dagen blir litt lettere og mer hyggelig, da du plutselig slipper å lete gjennom en rekke ulike nettsider for å finne spillinformasjonen du trenger. 

Most read

Load more