Betting

Europeisk handicap

Mange har sett EH-markedet, men få forstår det og enda færre inkluderer denne typen innsatser på spill-kupongene sine. Europeisk handikap er faktisk veldig interessant og givende – og når det kommer til odds – en alternativ type innsats for spillere som er vant til å satse på det tradisjonelle kamp-vinnere. Dette 3-veis handicappet er også en ideell måte å lære seg hvordan det fungerer, hvis du planlegger å satse på å begynne å satse på kamper med handicap. Det er mye enklere enn konseptet med asiatisk handikap, og kan hjelpe deg med å starte en helt ny måte å satse på. Vi vil prøve å forklare deg det du trenger å vite om europeisk handicap i fotball.

Dette er et europeisk handikap

Europeisk handikap er en type innsats som ikke er så utbredt blant spillere som den asiatiske varianten. Et stort antall afrikanske bookies tilbyr spillet, og det ble lansert enda tidligere av online bookies. Det ble opprettet for å gi mer verdi til oddsen og dermed øke de forventede gevinstene for gamblere. Europeisk handicap brukes hovedsakelig i kamper der favorittlaget er åpenbart, og oddsen ikke er så fristende.

I motsetning til hva de fleste tror, brukes Euro-handicap ikke bare i kamper med en klar favoritt, men til og med i kamper hvor begge lag er like sterke.

Hvordan spiller man ved hjelp av europeisk handicap?

Oddsen for en mulig FA Cup-finale mellom Manchester City og Liverpool burde være mer eller mindre den samme. Så hvis du tror at City vil klare det, kan du satse på dem for å vinne med la oss si 2,50 i odds. Men hvis du forutsier en enkel seier, kan du vurdere å bruke alternativet europeisk handicap 3-veis -1, med odds på nesten 3,70.

Mange spillere, spesielt de som ikke er så erfarne og er nybegynnere, kan ha litt problemer med å forstå hvordan europeisk handicap egentlig fungerer. Det er ganske enkelt, la oss ta et eksempel til. I en Premier League-kamp, for eksempel mellom Chelsea og Newcastle, tilbyr online bookmakeren din Chelsea (-1) Uavgjort (-1), Newcastle (+1). Hvis kampen ender 2-0 og du har satset på hjemmeseier, vinner du. Hvis du har satset på uavgjort, vinner du hvis Chelsea vinner med nøyaktig ett mål (1-0, 2-1 osv.). Til slutt, hvis du satset på bortelaget, vinner du hvis kampen ender uavgjort eller Newcastle vinner.

Som du ser, er det faktisk ganske enkelt å forstå og satse med Europeisk Handicap. Det viktigste spørsmålet du må stille deg selv, er om det er verdt det i den kampen du vurderer å satse penger på. Noen ganger er marginen rett og slett ikke høy nok, og du kan til og med ende opp med å tape penger på lang sikt. Det er sannsynligvis grunnen til at de fleste vender ryggen til denne typen innsatser og foretrekker å sette penger på kamper med asiatisk handicap i stedet.

Europeisk handicap vs asiatisk handicap: Hva er best?

Nå som vi har tatt en titt på hva et europeisk handicap er, og kikket på noen eksempler, la oss ta den ultimate testen.

Vi vil gi deg et eksempel så du selv kan avgjøre hvilket av de to handikappene du vil benytte deg av i ditt eget spill. Kampen er Liverpool – Chelsea på Anfield. Oddsen før spillet er 2.10 – 3.10 – 3.80.

La oss først se på sammenligningen av handicap. Hvis Liverpool vinner med europeisk handicap -1 er det samme markedet som asiatisk handicap -1,5. Et spill på uavgjort (-1) kan ikke sammenlignes i asiatisk handicap, fordi det er en toveis type innsats. Hvis Chelsea vinner med handicap +1, tilsvarer det asiatisk handicap på +0,5.

Og hvis vi sammenligner oddsen. Europeisk Handicap Liverpool -1 4.33 og Asiatisk er 4.40, Europeisk Handicap uavgjort (+1) 3.50, Europeisk Handicap Chelsea +1 1,75 og Asiatisk er 1.725

Sammendrag

Europeisk Handicap er en fin måte å spille på for spillere som ønsker å satse på litt mer enn bare hvem som vinner kampen. Fordi at det ikke brukes kvart eller halvt mål, er det lettere å forstå enn Asiatisk Handicap, som er hakket mer komplisert. Det er spesielt mye brukt i kamper hvor det allerede er en klar favoritt, og lave odds for favoritten. Derfor kan du gi ett eller flere mål til laget de møter og satse på en stor seier for favoritten.

Betting handler som du vet om å vinne penger. Du kan vinne større hvis du har bedre odds. Nå som du vet forskjellen, er valget er ditt, og bare ditt.

Most read

Load more