Casino review

Pokerstars

Läs mer

Så er det tid for et spill poker. Sitt ved online bordet, vent på medspillere dine, sjekk stilen deres, spill kortene dine riktig og bli en ekte internettpokerhai. Men hvilken pokerside skal man velge? Det er mange forskjellige flotte nettsteder der ute, men PokerStars lokker med mer praktfulle turneringer og spill enn konkurrentene, i tillegg til at de har 24-timers kundeservice, topp utbetalinger og prisbelønnet programvare. så; what’s not to like?

 

Hos PokerStars mottar du som regel velkomstbonuser, du kan delta i store månedlige lojalitetsturneringer i tillegg til muligheten til å sitte ved bordet med opptil 200 000 brukere som kan være online i systemet samtidig. Faktisk er størrelsen på antall samtidige spillere imponerende sammenlignet med andre pokersider. Fordi PokerStars nesten er tre ganger større enn sine nærmeste rivaler, er du sikker på at du alltid kan finne spillere og mange forskjellige rom og nivåer å spille i.

 

Størrelsen på nettstedet gjør også at PokerStars kan bruke noen av inntektene sine til å utvikle på nye spill, og det løpende er store turneringer og kampanjer, med andre ord; at noen av pengene også kommer PokerStars-spillerne til gode. Og for helt nye spillere er det en smal sak å komme i gang. Når du oppretter en bruker, møter du vanligvis alt fra muligheten til å øve til muligheten til å spille i fantastiske turneringer, med premiepotter på flere millioner dollar.

 

Slik kommer du i gang med PokerStars

Hvis du er helt grønn innenfor kortspill, så behøver du ikke å være bekymret. På den største pokersiden i verden kan du nemlig få kyndig opplæring i spillet på alle nivåer. Her finner du reglene for hvordan du spiller en god hånd, tips om pokerstrategier, håndrangeringer og pokervilkår – og du kan til og med registrere deg på PokerStars online treningsside hvor du kan spille for moro skyld før du setter deg ved bordet med ekte penger i lomma.

 

Hos PokerStars får du også en grundig introduksjon til de forskjellige pokerspillene, enten det er snakkom Texas Hold’em, Omaha, Courchevel Poker, Razz eller noe annet. Samtidig kan du lese om spilleregler og turneringsregler; og også hvilken programvare du kan eller ikke kan bruke når du er på PokerStars ‘servere. For å unngå juks eller fordelaktige situasjoner, skanner PokerStars alle spillernes datamaskiner for å se om uønsket programvare eller tjenester kjører i bakgrunnen, i tillegg til å analysere spillernes stil. Dette bidrar til å sikre rettferdig spill over hele linja.

 

Stor søndagsturnering i PokerStars

Å lage en PokerStars-profil er ganske enkelt og byr ikke på noen store overraskelser. Du taster inn grunnleggende informasjon, setter inn et ønsket startbeløp, bekrefter, og så kan du straks både se og høre pokerkortene blandes. Deretter er det bare å prøve lykken og gradvis spille deg frem til de store turneringene og det årlige mesterskapet, hvor det blir virkelig morsomt. For hvilken pokerspiller drømmer ikke om å vinne så mye penger at de aldri trenger å gå tilbake på jobb?

 

Sjekk for eksempel PokerStars-turneringen Sunday Million. Dette er verdens største ukentlige pokerturnering og har en garantert premiepott på $ 1 million. Her kan førstepremien dessuten

 

lett overstige 100.000 dollar, eller i underkant av 925.000 norske kroner. Ikke verst for en dagsjobb på en søndag hvis man skulle være så dyktig – og heldig.

 

Denne No Limit Hold’em-turneringen spilles av alle sloags typer mennesker, som vaskekona, banksjefen og den profesjonelle pokerspilleren som alle vil ha knallgrønne tall på bankrollen sin. Man kan løpende vinne en plass ved turneringsbordet eller kjøpe direkte adgang for litt over $ 100. Og hvis du ikke kan vente til søndagens store turnering – eller bare ikke har tid til det – tilbyr PokerStars også mange lørdagsturneringer som: Saturday Micro, Saturday Eliminator, Saturday KO, Saturday Duel, SaturDay Speedway, etc., hvor man spiller om både smått og virkelig stort.

 

Vinn millioner i PokerStars mesterskap

Alternativt kan du prøve å få tilgang til de store årlige mesterskapene hvor man virkelig kan snakke om store pot’er. For eksempel opp til 75 000 000 dollar på Micro Millions Championship, hvor du med små buy-ins har muligheten til å vinne store og små summer, eller bli med på hovedarrangementet med 1 million dollar på spill.

 

Eller hva med å spille i neste SCOOP (Spring Championship of Online Poker), der våren 2019 var $ 115.000.000 i garanterte premiepenger? Du er kanskje bedre enn du tror du til og har til og med kanskje en Team PokerStars-profil i deg – selv de fleste av de største pokerstjernene startet i det små.

 

Husk å spille bra

Med så enorme summer på banen kan det klø i fingrene til enhver pokerkyndig person. Men det krever selvfølgelig sitt for å komme nær de store premiene. Og mye trening. Da er det godt å ha god mulighet til å teste spillet og talentet sitt på PokerStars og spille for fiktive penger så vel som ordentlig valuta.

 

Du kan se listen over turneringer i PokerStars menyoversikt, og det er garantert noe for enhver pokerspillers smak, enten de er nybegynnere eller mester med pokerfjes av stål. For de pokerspillerne som bare vil spille for moro skyld, er det mange andre rom der du kan hyggespille for småpenger, eller du kan opprette dine egne lukkede rom der du kan spille i ro og mak med for eksempel venner, familie eller kolleger.

 

Og dette er sannsynligvis et bra sted å starte for nybegynnere som skal lære seg uttrykk som å som turn, river, showdown og flop. Men hvis du leter etter et nettsted med muligheter for å starte i det små og senere avansere opp til den øverste ligaen, så er PokerStars stedet å være. PokerStars er også brukervennlig, og hvis du vil forbedre spillet ditt mens du er på farten, tilbyr de også apper for Android- og iPhone-brukere.

 

PokerStars har dessuten forpliktet seg til ansvarlig spill og tilbyr grundige instruksjoner om pengespill uten å miste jobb og hus, samt en avansert verifiseringsprosess ved opprettelse av bruker for å sjekke alderen. Du kan også stille inn PokerStars for å begrense daglige innskudd eller utestenge deg selv i en periode, hvis du ønsker det. Og med dette in mente, så husk å spille forsiktig, men ikke minst; spill bra!