Casino

Anmeldelse av 1001 spill

Nesten uansett hvem du er og hva du liker å fordrive tiden med, har du nok uten tvil på ett punkt kommet over 1001spill.no. For dem av oss som vokste opp på 90 og 2000-tallet, husker vi helt sikkert dager der vi fordrev mangfoldige timer på nettsider som 123 spill og 1001 spill.

 

Mange av de tidligere spillnettsidene i Norge, som for eksempel 123 spill, er i dag lagt ned og erstattet med nyere tilbud. 1001 spill er derimot en av spillsidene som har overlevd i svært mange år, og fortsatt er like populær i dag som for 10-15 år siden.

 

1001 spill er virkelig en av de fremste pionerene innen nettspill, det er vel og merke ikke bare spillinteresserte som prøver seg frem på 1001 spill. De aller fleste av oss har faktisk prøvd oss på minst et par spill i løpet av barndommen. 1001 spill gjør spill og moro tilgjengelig for alle med netttilgang.

 

Det beste av alt er at alt du trenger for å begynne å spille er tilgang til internett. For 10 år siden var det generelt mye vanskeligere å få ting til å fungere i spillverden, men tidene har forandret seg. I dag kan til og med bestemor prøve seg på et spill og to uten noen store problemer.

 

Enkelt fremlagt spillside

En betydelig del av 1001 spill sin suksess over årene, har nok utvilsomt kommet fra hvor enkelt nettsiden er lagt frem. Det første man blir presentert med når man laster inn nettsiden er spill! Ikke noe tull, ingen distraksjoner, bare spill. Dette er det nok mange som setter pris på. Spillopplevelsen skal tross alt være enkelt tilgjengelig.

 

Til og med i kategori-menyen på nettsiden finner man overraskende lite kluss, alt man finner er fire alternativer å trykke på. Disse er ulike kategorier som nettsidens spill inndeles i. Mange andre spillsider har gjort kategori-menyen overdrevent avansert. Dette er ikke tilfellet hos 1001 spill. Her finner man Action, Hjernetrim, Motorsport og Sport. De fire mest populære spillkategoriene.

 

Det er derimot ikke slik at nettsiden mangler valgmuligheter heller. 1001 spill tilbyr tusenvis av ulike spill, og er du ute etter et spesifikt spill kan du enkelt søke etter dette i søkemenyen øverst på siden. Uansett hvordan man vrir og vender på det er 1001 spill en svært attraktiv spillside.

 

I fortiden har nettsiden prøvd seg på ulike ting for å virke mest mulig attraktiv, ting som flere kategorier, mer spennende design og så videre. Til slutt kom de derimot frem til at det enkleste er ofte det beste. De fant en enkel balanse mellom enkelhet og utvalg. Her får du tilgang til mer en nok spill på en enkel og oversiktlig måte.

 

Intelligent inndeling

Det som virkelig skiller 1001 spill ut blant sine konkurrenter, spesielt i Norge, er hvordan de har valgt å dele opp deres spillutvalg. I stedet for å ha en rekke ulike typer kategorier på forsiden, har de kun noen få kategorier her. Det er nemlig først når du klikker deg inn på en av kategoriene, at du får opp underkategorier for typen spill du er ute etter.

 

Klikker du for eksempel på Action, får du opp følgende underkategorier: Ferdighet, Presisjonspill, Skytespill og Timingspill. Dette er 1001 spills hemmelighet, det som gjør det mulig for dem å beholde et svært godt utvalg av spill, samtidig som de holder ting enkelt og ryddig.

 

En annen faktor som definitivt påvirker hvor stor suksess 1001 spill har til en hver tid, er hvor enkelt spillenes integrering er. I de fleste tilfeller blir du sendt videre til en dedikert nettside i det du velger et spill, og dette fungerer enkelt og greit. Du trenger ikke å gå gjennom en rekke installasjonsprotokoller for å spille. Her er det bare trykk og spill.

 

Spillesiden som aldri forsvinner

Tar vi en rask titt tilbake på 1001 spills historie, finner vi raskt ut at spillplattformen faktisk har eksistert lengre enn forventet. Mange av oss husker å spille på plattformen i vår barndom og ungdom. Det er hvertfall 10 år siden 1001 spill kom på banen, de aller fleste av nettsidens konkurrenter har i løpet av den tiden blitt lagt ned. Men 1001 spill har holdt ut og det krever respekt.

 

Det er høyst sannsynlig at 1001 spill vil fortsette å tilby oss kvalitetsopplevelser i spillverden i mange år fremover. De har over en årrekke vist evne til å tilpasse og oppdatere seg med tidene, og de har klart å opprettholde stødig brukertrafikk helt frem til i dag.

Most read

Load more