Betting

Anmeldelse av Joker Lotto

Joker lotto er en form for lotto som mange kjenner igjen kun fra navnet selv. Jokerspillet har lenge eksistert som et sidespill på norske lottoplattformer. Ønsker du i dag å spille Joker lotto på nett, skjer dette via Viking lotto, ofte via en nettside som norsk-tipping.no.

 

Spillet fungerer som de fleste andre lottospill med høyere pengepremier. Målet er å matche opp tallene du velger på forhånd, med dem som blir trukket i ettertid. Spillet er for øyeblikket tilgjengelig i Norge, Sverige, Danmark, Island, Finland og Latvia. Hvert land tilbyr naturlig nok spillet gjennom sine egne dedikerte spillplattformer.

 

Joker lotto sees vanligvis på som et ekstraspill, som du spiller ved siden av dine andre favorittspill. Det kreves dermed en liten ekstrainnsats for å spille. Dette betyr dog ikke at premiene i Joker lotto er lave, det tilbys regelmessig premier på vel over 1 million kroner.

 

Hvordan fungerer spillet?

Joker lotto trekkes hver onsdag som en del av Viking lottotrekningen. Hvordan du deltar avhenger blant annet av hvilket land du er fra/befinner deg i. Hver rekke spilt består av tall mellom 0 og 9, med mulighet for at samme tall vises flere ganger. Joker lotto er dermed teoretisk sett mye enklere å vinne i, sammenliknet med for eksempel Euro Jackpot. Pengepremiene hos sistnevnte er riktignok samtidig mye høyere.

 

Enkelte ganger lar Joker lotto deg velge dine egne tall, mens andre ganger velger spillet for deg. Dette avhenger av en rekke faktorer, som tidspunkt spilt, plattform benyttet og så videre. Jo flere av tallene du har blitt tildelt/har valgt som stemmer med tallene som blir trekt på onsdagskvelden, jo høyere blir premien.

 

Som nordmann finner du spillereglene for Joker lotto enkelt på din valgte spillplattform, men spiller du fra et annet land kan reglene variere noe. Hvert land former sine egne unike regler, for å kunne tilby sine lokale spillere best mulighet for gevinst, i henhold til lokalt regelverk.

 

Våre inntrykk av Joker lotto

Det første man legger merke til når man laster inn nettsiden for Joker lotto hos Norsk Tipping, er hvor attraktiv og inviterende den er. De gule og røde fargene inviterer med ekstra millionsjanser flere dager i uken. Da vi besøkte nettsiden holdte Joker trekninger både på onsdager og lørdager.

 

Deltakelse i trekningen er også veldig attraktivt priset. Man betaler ikke mer enn 20 kroner for å ta del i trekningen, enten på onsdag eller lørdag. Jokers egen beskrivelse av hvordan man tar del i trekningen er som følger: «Joker er et lotterispill med trekning onsdag og lørdag hver uke. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt. For de øvrige premiene gjelder det å ha flest mulig riktige av fem trukne tall.»

 

Dette betyr at for å delta i spillet så må du tippe på fem ulike tall mellom 0 og 9, og som vi vet, jo flere tall du får riktig jo høyere gevinst får du. Får du fem riktige tall vinner du den såkalte andrepremien, som vanligvis ligger på rundt 100 000 kroner. Ikke en dårlig sum i det hele tatt!

 

Er du ekstra heldig derimot, kan du spille som Joker-kandidat, og i enkelte tilfeller kan du vinne 2-3 millioner kroner. Hva det betyr å være Joker-kandidat, er noe mange vil lure på. Det betyr rett og slett at man tar del i en av direkte-trekningene man ser på tv i helgene.

 

Trekninger der en person i andre enden av telefonlinjen blir presentert med fem tall, og skal velge å gå opp eller ned, for å se om tallet han/hun velger er høyere eller lavere enn det som presenteres. Velger man riktig retning ved alle de fem tallene, vinner man toppremien.

 

Spennende TV-trekninger

Det er ingen tvil om at de aller fleste av oss har sett lottotrekninger på TV før. TV-sendingen blir introdusert med flotte levende farger og spennende musikk. Deretter blir man presentert med programlederen for sendingen, flott kledd, smilene og glad, og klar for kveldens trekning.

 

Det første TV-trekningen begynner med etter introduksjonen samt hvem som vant sist trekning, er sist ukes Jokertall. Som Jokerspiller trenger du aldri å vente til langt ut i sendingen, før du vet om du har vunnet eller ikke. Programlederen går nemlig direkte videre til å introdusere ukens Jokerspiller samt hvor han/hun er fra.

 

Etter dette tar man en titt på premiestigen, der man får en rask oversikt over hvor mye kveldens spiller kan vinne, avhengig av hvor mange rette valg han/hun tar. I enkelte tilfeller er spilleren heldig og velger jokertallet med en gang, mens andre ganger må han/hun gå gjennom alle fem tallene før man når toppremien.

 

Det som alltid er fint å vite om kan skulle være så heldig å bli Jokerkandidat, er at man uansett er sikret en minstesum. Denne summen ligger normalt sett på rundt 400 000 kroner. Toppsummen oppnås om man skulle være så heldig å treffe Jokertallet i trekningen. Denne pleier å ligge på mellom 1 og 3 millioner kroner.

 

Spennende og enkelt fremkommelig

Uansett hvem du er og hvilken type lottospill du foretrekker, er det ingen tvil om at Joker lotto er en enkel og spennende form for lotto, som de aller fleste kan forstå seg på. Føler man seg heldig, er det alltid mulig å vinne stort. Man vinner riktignok ikke like stort i Joker lotto som i Viking lotto, og det er derfor Joker kalles en sidetrekning.

 

Det som er så flott med en såkalt sidetrekning, er at til og med om man ikke vinner noe i hovedtrekningen (Viking lotto), så har man fortsatt en sjanse til å vinne i sidetrekningen. Mange glemmer nok til og med at de har meldt seg på sidetrekningen, etter å ha funnet ut at de ikke vant noe i hovedtrekningen.

 

Er man så heldig å vinne noe i sidetrekningen i et slikt tilfelle, vil man uten tvil få seg en gledelig overraskelse. Joker lotto er hele Norges lottospill! Spillet har opparbeidet seg et godt rykte over en rekke år, og anbefales av lottoentusiaster på samme måte i dag som for 10 år siden.

Most read

Load more