Betting

Hva er Eurojackpot?

Eurojackpot ble første gang lansert i januar 2013 var et spill fra norsk tipping. Spillet er et samarbeid mellom flere spillselskaper de ulike land i Europa. euro jackpot skiller seg ut ved å ha adskillig høyere gevinster. euro jackpot er faktisk minimum førstepremie på hele 70 millioner kroner punktet for å vinne denne må du ha fem rette og to rette stjerne tall. Eurojackpot er altså for de som drømmer om å vinne de riktig store gevinstene.

 

Når du skal finne de 5 rette hovedtallene, har du femti tall å velge imellom. disse strekker seg fra én til 50. For å vinne førstepremien må du også ha 2 rette stjerne tall, du kan her velge hvilket som helst tall mellom en og 10. I tillegg til førstepremiepotten vil du være 11 pengepremier du kan vinne. På internett vil du også finne i tillegg spill hvor du kan vinne reiser.

 

I 2015 ble den høyeste premien satt til 90 millioner euro, det er tilsvarer omtrent 850 millioner norske kroner. Hva ville du gjort om du vant en sånn sum? Ville du fortsatt gjort det samme som du gjør i dag, eller ville du valgt en helt ny vei? Kanskje ville du besøkt land du har drømt om å se, og hater å spill og få opplevelser tidligere bare kunne drømme om.

 

For å vinne andre prisen i eurojackpot må du ha de 5 hovedtallene pluss ett stjerne tall. For å vinne tredje prisen må du ha 5 rette hovedtall, men du trenger ikke å ha noen riktige stjerne tall. Fjerde premie kan bli din ved å ha 4 riktige hovedtall pluss 2 stjerne tall. Femte premie blir din om du har 4 riktige hovedtall og ett stjerne tall.

 

Hvordan spiller du Eurojackpot?

Euro jackpot er en av konkurrentene til euromillions, også dette er et felles europeisk lotteri spill. Ja mange lykkelige vinner har siden første spillet gikk av stabelen, vunnet gigantiske premiepotter. Selv om sjansene er små for å vinne førstepremiepotten, er det i hvert fall sikkert at du ikke vil vinne om du ikke spiller.

 

Og hvorfor kan det ikke like godt være deg som noen andre? Du kan spille eurojackpot enten på internett, eller i butikk eller kiosk. Kanskje har du en lykke rekke med tall som du er sikker på at en dag vil tikke inn. Du kan da spille denne samme rekken hver uke år etter år. Om du heller vil benytte deg av en forhåndsutfylt kupong, har du også mulighet for dette.

 

Jeg skrivende stund koster det 50 kr å spille på 2 rekker i eurojackpot. om du ønsker å spille På 5 rekker er prisen på 125 kroner. Det beste er å lage seg en profil på norsk tipping sine sider, og du kan her enten fylle ut kupongen selv eller lagre en lykkekupong.

 

Så hva venter du på? Vi nærmer oss helgen og hver fredag er den store trekningen. For å bli med på ukens trekning må du spille før fredag klokken 19.00. lykke til, vi håper heller her på din side!

Most read

Load more