Betting

Hva er Vikinglotto?

Drømmer du om å vinne den store gevinsten? Tenker du ofte på hva du ville brukt pengene på om du faktisk vant? Da er du ikke alene. Hver eneste uke håper hundre-tusenvis av spillere på å være den utvalgte som vinner førstepremiepotten. Det som er fantastisk her at det er mulig. Det har skjedd med spillere som meg og deg, og det fortsetter å skje hver eneste uke.

 

Viking lotto er et sjansespill fra norsk tipping. Målet er å finne frem til 6 vinnertall av 48 mulige, i tillegg skal du finne en av 8 viking tall. Vikinglotto spilles både i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island, Estland, Slovenia og Latvia hver eneste onsdag. Her i Norge er trekningen av viking lotto hver onsdag klokken 21.10 på nrk2.

 

Om du ikke har mulighet å se på direktesendingen, kan du enkelt finne vinnertallene på nett. du går da inn på norsk tipping sine sider, og vil finne ukens tall der. Gevinsten av i vikinglotto kan bli svært høye, siden det er mange land og derfor mange spillere som deltar. Tidligere i år hva er det faktisk en heldig spiller, sånn vant hele 74 millioner kroner i Vikinglotto.

 

Det å spille er en enkel prosess, vi skal komme nærmere inn på snart. Bare tenk deg for et øyeblikk hvordan det ville være å få beskjed om at du har stukket av med førstepremiepotten. Den telefonsamtalen fra norsk tipping er en samtale de aller fleste ønsker seg. Det kunne definitivt gjort helgen enda mer morsom.

 

Hvordan spiller du Vikinglotto?

Vikinglotto ble første gang spilt i 1993 over faktisk verdens første flernasjonale spill med ukentlig trekning. For å kunne spille må du velge ut 6 tall som du tror vil bli vinnertallene. Alt i alt finnes det 48 tall å velge mellom. i tillegg til vinnertallene trekkes det også tilleggstall og et lykketall. Så her er det bare å kjenne godt etter hvilke tall du har mest troen på.

 

Du kan velge å spille viking lotto fra norsk tippings nettsider, heller spille i butikk eller kiosk. Dette gjøres enkelt ved at du selv velger ut tallene du tror vil vinne, eller kjøpe den ferdig utfylt kupong. Premier rekorden på viking lotto er på over 341 millioner kroner. Den er rekordsummen var det en kvinne fra Oslo som stakk av med i 2017.

 

Så er du klar for å prøve deg på dette spennende spillet? Her gjelder det å ha flaks, som du føler du har en lykkedag, kan det være lurt å komme seg til nærmeste utsalgssted. Tenk om det blir deg som får en rekordsum inn på kontoen neste gang.

 

Om du ønsker å ha en lykkekupong du spiller uke etter uke, har du også muligheten for det. Sjansen til da gjerne være større for at akkurat dine tall en uke tikker inn. Vi ønsker deg lykke til ved ditt neste spill, og håper du har lykken med deg! Det er lov å drømme!

Most read

Load more