Betting

Hvordan spille på hest

Hestespill har blitt mer og mer populært de siste årene. Har du lyst å starte? Da bør du lese gjennom denne guidene.

Hestespill går ut på at du skal tippe hvilken hest som kommer først i mål i et løp. Det er også mulig å tippe på flere løp. I disse spillene er det et stort utvalg av ulike odds- og vinnerspill, og alle har ulike vanskelighetsgrader og risiko.

V75

V75 er den mest populære formen for spill, og har skal du velge ut syv vinner i forhåndsbestemte løp. Får du fem, seks eller syv rette, vil du få utbetalt en premie.

V65

V65 handler om å finne den riktige vinneren i seks forskjellige forhåndsbestemte løp. Her betales det kun gevinst for de som har seks eller fem rette.

V5

V5 handler om å velge vinner i fem forskjellige forhåndsbestemte løp. Gevinst blir utbetalt til de som har fem rette. Hvis ikke klarer å tippe de fem riktige, vil det utbetales en gevinst til de som har fire rette.

V4

I V4 spill skal du velge ut fire vinnere i forhåndsbestemte løp. Her blir det kun utbetalt gevinst dersom du har gjette de fire riktige vinnerne. Skulle det likevel være slik at ingen har fire rette, vil det utbetales gevinst for tre rette.

Vinner

Vinner kan spilles i alle løp. Dette handler simpelthen om å plukke ut hesten som vinner hele løpet. Jo flere spillere som har satse på samme hest, desto lavere blir oddsen. Gevinsten blir delt ut avhengig av oddsen x innsatsen din.

DD (Dagens Dobbel)

Dagens dobbel handler om å finne vinneren i to forskjellige forhåndsbestemte løp. For å vinne dette spillet må du ha plukket rett vinner i begge disse løpene.

Tvilling

Tvilling kan spilles i alle løp og her skal du tippe hvilke to hester som først kommer mål. Her trenger du ikke å tippe riktig rekkefølge. Gevinsten til vinnere vil avhenge av den aktuelle oddsen og din innsats i spillet per rekke.

Trippel

Trippel kan spilles i alle løp og er det som kalles for et høy-oddsspill. Det er ikke alltid like enkelt å vinne i disse spillene, men når du først gjør det vil gevinsten være stor. For å vinne må du spille på de tre hestene som først kommer i mål, og du må tippe hvilken rekkefølge. Premien vil igjen avhenge av odds og din egen innsats.

Plass

Plass kan spille i alle løp og her blir gevinsten utbetalt dersom den hesten du har spilt på enten kommer i mål som første, andre eller tredje hest. Gevinsten beregnes slik: Oddsen x innsatsen din i spillet.

Du trenger ikke vite noe om å hest for å vinne i hestespill. Du velger selv hvor mye du vil spille for og kan la maskinen gjør resten av tippingen for deg. Mange velger å følge med på favorittene sine og heller være med i det som kalles andelsspill. Hestespill kan være gøy, særlig om du følger med på live strømminger. Husk å aldri spille over egen evne og lykke til!

Most read

Load more