Betting

Oddsbonus på trav og galopp

Ønsker du å starte med hestespill på nett? Da har du mange gode oddsbonuser i vente. Dette er den store fordelene med trav og galopp på nett, og du vil sitte igjen med mer penger å spille for, samt store innsatser som kan føre til enda større gevinster. La oss ser nærmere på aktuelle oddsbonuser.

 

Oddsbonus

Det er stor konkurranse om spillerne på nett, særlig  om de som driver med hestespill. Alle aktørene ønsker å skille seg ut ved å gi spillerne noe ekstra, og dette kommer deg til gode.

 

En av måtene aktørene trekker til seg nye spillere, er nemlig gjennom unike oddsbonuser for hesteveddeløp. Bonusene kommer i forskjellige varianter og typer, og som ny spiller bør du sette deg inn i hvordan disse fungerer.

 

Velkomstbonus

Når du registrer deg på en ny spillside vil du som regel få tilbud om en velkomstbonus. Dette er en av de beste bonusene på markedet og kan kun brukes en gang. Du kan med andre ord ikke opprette en ny konto for å få en ny bonus, dette kan i verste tilfelle resultere i utestengelse fra spillstedet.

 

Velkomstbonuser er særlig lukrative da det er disse som skal trekke nye spillere inn. Til hestetipping vil du se at bonusene varierer stort i innhold og omfang. Her kan du for eksempel få tilbud om gratisspill og en gratis oddskupong, samt en match bonus som gir deg bonuspenger til å spille på hest.

 

Bonuspenger

Bonuspenger, match bonus og innskuddsbonus: Kjært barn har mange navn. Dette betyr at hvis for eksempel får en bonus på 100 % opptil 1 000 kroner ved første innskudd. Gjør du da et innskudd på 400 kroner vil du få 400 kroner ekstra å spille for, og dermed sitte igjen med 800 kr klar til bruk.

 

Bonuspenger er dessverre ikke helt gratis da de kommer med et omsetningskrav. Det betyr at du må spille gjennom beløpet et visst antall ganger, noe vi skal se nærmere på til slutt. Bonuspenger likevel et veldig lukrativt tilbud som ofte er å finne i enhver velkomstbonus.

 

Gratisspill

Gratisspill er en allerede betalt oddsbong som du selv kan fylle ut og spille på. Denne bonusene kommer ofte i velkomstbonuser og i andre kampanjebonuser gjennom året. Noen spillsider har et omsetningskrav på slike gratisspill, men ikke alle. Ettersom bongen allerede er betalt, vil du ikke få innsatsen tilbake ved et eventuelt vinn, men heller kun den gevinster du vinner.

 

Omsetningskrav

Ingenting er gratis er i verden, heller ikke når det gjelder oddsbonuser. Omsetningskrav betyr at du må spille gjennom gevinster vunnet med bonus midler et visst antall ganger, før du kan ta ut midlene. Jo lavere omsetningskravet er, desto bedre er det. Før du takker ja til en bonus bør du alltid sette deg inn i omsetningskravet og vilkårene.

 

Hvis en oddsbonus virker for god til å være sant, kan det for eksempel være at omsetningskravet er urimelig høyt. Legg også merke til hvor lang tid du har på deg til å gjennomføre kravet. Omsetningskrav er viktig ettersom spillsider ikke kan dele ut gratis penger. Likevel finnes det noen krav som er mildere enn andre. Leser du godt gjennom vilkårene vil du fort finne ut om en bonus er verdt det eller ikke.

Most read

Load more