Betting

Hva er National Hunt Racing?

National Hunt Racing er en type hesteløp med opprinnelse i Irland. Her vil du se løp som foregår både på baner og med hindre. National Hunt Racing er like populært å spille på, som det er å se på. Det finnes mange spennende løp gjennom året, men de to viktigste og mest ettertraktede er Cheltenham Gold Cup og Grand National som skjer på Aintree.

 

National Hunt Handicap Race

National Hunt Handicap Race fungerer på mange måter likt som andre handicap løp, særlig innen flat races. Det største forskjellen er selvfølgelig at i National Hunt Handicap Race vil hestene ha hindre og en annerledes bane å konkurrere på.

 

National Hunt Handicap Race er svært populære og her skal alle hestene ha en lik teoretisk sjanse til å vinne løpet. Hver hest får utdelt en rate basert på sine tidligere resultater, og den høyeste raten ligger på 100.

 

En av grunnen til at disse løpene er så populære, skyldes nok at hesten må ha lang erfaring og god trening for å prestere godt med hindrene. Dette betyr at det er enkelt for spillere å plukke ut sine favoritt og vinnere. National Hunt Handicap Race er et godt likt løp av både erfarne og nybegynnere.

 

Novice Race

Hvis du har hørt om Maidenløp, vil du allerede ha en god idé om hvordan Novice Race, eller Novice løp fungerer. Den største forskjellen er igjen at Novice Race er et løp med hindre. Hesten må være tre år eller eldre for å kunne delta i dette løpet. Det er mulig at samme hest deltar flere ganger i ulike Novice Race, men hvor hver seier hesten får, vil den få tildelt et handicap.

 

En av grunnen til at Novice Race ikke er like populært blant tippere, skyldes simpelthen at hestene er ganske uerfarne og ikke har noe tidligere resultater å vise til. Det kan dermed naturligvis være vanskelig å gjette seg frem til hvem den endelige vinneren vil være.

 

Bumpers

Bumpers er et begrep du nok vil møte på innen hestespill. Dette er det som kalles for et introduksjonsløp, og her vil du se uerfarne heste konkurrere mot hverandre. Bumpers er forbehold hester som ikke allerede har deltatt I flat race tidligere.

 

Igjen vil det være lite resultater fra tidligere å vise til, noe som gjør det vanskelig å tippe på den rette hesten. Løpet i seg selv er veldig populære blant tilskuere, men det kan være vanskelige å finne odds å spille på her. Men for live streamere og interesserte er Bumpers god underholdning.

 

Grade 1-løp

I National Hunt løp konkurreres det også i vektklasser. Et av disse er Grade 1-løp, og her vil du se de aller beste hestene. Grenens beste og sterkeste møtes for å konkurrere på banene og hoppe over hindrene. Slike løp har høy underholdningsverdi og kan være svært så spennende.

 

National Hunt Racing er en populær form for hesteløp som i hovedsak foregår i Frankrike, Storbritannia og Irland. Det sies at løpet oppstod i sistnevnte land, og her skal hestene hoppe over både gjerder, grøfter og andre hindre. Dette er en type løp som har vekket stort oppmerksomhet i Norge.

Most read

Load more