Betting

Se trav og galopp direkte

Ønsker du å se trav direkte? Dette er ikke alltid like lett å få inn på det gode gamle fjernsynet, men på nett finnes det mange muligheter. Direkte travløp er populært både for de som tipper, og for de som er interessert i galopp og grenen. Vi har samlet en liste over de beste stedene å besøke, dersom du har interessert i å se trav og galopp direkte gjennom live streaming.

Betsafe trav og galopp direkte

Betsafe er nok en aktør de aller fleste kjenner til, både i og utenfor travmiljøet. Dette er en av de mest solide og etablerte aktørene innen gambling, og derfor kan de selvfølgelig by på mye moro og muligheter innen trav og galopp. Her finnes det muligheter for å plassere odds og få nyttige tippetips, samtidig som du kan nyte live strømminger av løpene.

Spillutvalget av hestespille er utrolig stort på Betsafe. Her finner du norske løp, høye odds og mye spennende. Du vil også kunne fine live strømminger av høy kvalitet, som kan nytes helt gratis. Alt du behøver å gjøre er å opprette en spillerkonto. Det er gratis å opprette konto og prosessen tar ikke mer enn noen få minutter.

En av fordelene med Betsafe er at nye spiller går særlige gode bonuser. Dette kalles ofte for en velkomstbonus og kommer godt med for nye spillere. Setter du inn 100 kroner på ditt første innskudd vil du få en 500 % bonus til hestespill – det takker vi ikke nei til. Slå deg løs med gode bonuser og spennende direktesendinger av trav og galopp på Betsafe.

Nettavisen direkte trav

Nettavisen gir utrolig mye innhold til hestespill interesserte, trav og galopp. Ikke bare er de kjent for å by på mange nyttig tippetips, men de er også blitt en favoritt for spillere som vil følge med på V75 og andre unike hesteløp. Selve utvalget er kanskje litt mindre enn det du vil finne hos spillsider, men det vil likevel være tilstrekkelig for de fleste.

Vi liker godt at Nettavisen byr på videoer og en tjeneste av høy kvalitet, dette er viktig under de spennende minuttene. Du vil også finne en oversiktlig meny som viser frem dagens løp. Holde deg oppdatert på Nettavisen gode tjeneste av høykvalitets direkte trav.

Unibet live stream av trav og galopp

Unibet er nok en kjent og kjær aktør innen gambling, trav og spilling. Dette er muligens den mest kjente spillsiden i Norge, og kan skilte med å være blant de aller beste når det gjelder hesteløp og spill. Her finner du gode odds på alt fra galopp, trav og sprang. De aller fleste løpene sendes direkte fra nettsiden, slik at du kan se dem live.

Det unike med Unibet er at du også kan nyte en mengde gode travtips fra ekspert Morten Langli. Alt du behøver for å få tilgang til dette er en aktiv spillerkonto. Du kan plassere spill, gjøre innskudd og følge med på løpene direkte fra nettsiden til Unibet. Det har aldri vært enklere å se hesteløp direkte!

Most read

Load more