eSport

Vil e-sport fortsette å få popularitet i Norge de neste årene?

Gjennom årene har eSport-industrien hatt en enorm vekst i et akselerert tempo, og på grunn av det er den populær i mange deler av verden. I løpet av de siste årene har det fått store mengder seertall, og resultatet av dette har vært store inntekter. Nå er spørsmålet at med tanke på hvor populær e-sport er i dag, vil den fortsette å være like populær i Norge tiden fremover? I denne artikkelen vil vi utforske hva e-sport er og hvordan det vil fortsette å ha akselerert vekst og popularitet de neste årene.

 

Hva er e-sport?

Tenk på e-sport som online-OL, bortsett fra at det er videospill som spilles av profesjonelle spillere. e-sport-turneringer finner sted over hele verden, og mange mennesker har investert store mengder for å organisere og opprettholde standardene for disse konkurransene. Ikke bare er de morsomme og spennende, men det kan gi store inntekter. Mange antar at e-sport bare er online spill, men det er ikke tilfellet. I spill spiller enkeltpersoner for moro skyld, men i e-sport blir spillerne trent opp til å spille turneringer.

Omfanget av e-sport i Norge vokser i et akselerert tempo

Siden begynnelsen av 2016 har det vært en betydelig økning i antall seere i Norge, dette inkluderer både sporadiske seere så vel som vanlige seere. Siden da har det vært en økning i popularitet som har oppstått på grunn av mange årsaker. Gjennom årene har folket i Norge blitt mer bevisst på e-sport, og de lærer mer om det. Derfor har det siden 2016 vært en økning på 20,6 % i seertall og inntekter i e-sport-industrien. Videre har det kommet flere og flere plattformer i det norske markedet som viser e-sport-spill. På grunn av lettere tilgang har flere begynt å se på e-sport. Nå blir folket i Norge like begeistret for e-sport som de ville gjort for en bingo bonus eller et Ruzzle-spill. Lettere tilgjengelighet har virkelig økt populariteten til e-sport fordi folk faktisk nå kan se hva all snakket handler om og hvor interessant e-sport faktisk er!

Tallrike e-sportspill vil fortsette å være populære i Norge i år fremover

Det er flere spill som er ekstremt populære i Norge i disse dager og vil som vil fortsette å blomstre i fremtiden. Spillet som for øyeblikket er øverst på listen er Counter-Strike. Det spilles av mange profflag som er lokalisert i Norge og har en representasjon på hele 31 lag. Andre populære spill inkluderer Dota 2, StarCraft II, Overwatch, League of Legends og mange flere.

Vil populariteten vokse de kommende årene?

E-sport er et ganske nytt konsept, men det er trendende. Flere og flere lag bygger seg opp for å øke seertallet og øke inntekter. Folk lærer om e-sport og har tilgang til bransjen, dette har ikke bare økt omfanget av denne spesifikke bransjen, men har også gitt mulighet for større seertall. Med integrasjonen av fartsfylt teknologi og mangfoldet av spill i esport-bransjen, er det liten tvil om at e-sport vil se bli enda mer populært i fremtiden.

Most read

Load more