eSport

Apex Legends

Apex Legends er spillet for deg som elsker noe helt unikt. Dette fantastiske spillet ble lansert i februar 2019 på plattformer som Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Sistnevnte er noe overraskende, men samtidig viser det at Respawn Entertainment (utvikleren) ønsker å by på et unikt spill for alle og enhver uavhengig av hvilken plattform du spiller på. Apex Legends er legendarisk, noe som selvfølgelig ligger i navnet. Hele konseptet går ut på at man danner lag med andre og forhåpentligvis vinner kampen mot konkurrentene.

 

Det kan minne litt om andre type spill, men Apex Legends skiller seg kraftig ut. Vi ser dette gjennom grafikken som leveres og de ulike detaljene det er å finne på dette fantastiske spillet. Apex Legends etterlater seg et førsteinntrykk man neppe glemmer med det første. For deg som spiller er dette en trygghet ettersom man kun ønsker det beste av det beste. Og det skal helt klart sies at Apex Legends leverer på både fleksibilitet og funksjonalitet i spillet.

 

Apex Legends medium

Battle Royale er favoritten blant mange spillere

Battle Royale er å finne på Apex Legends, så vel som andre spill. Det som derimot er forskjellen fra konkurrentene her er at Battle Royale på Apex Legends byr på spenning, risiko, press og krever at hele kroppen din jobber mot et mål. Nemlig å vinne den siste kampen mot andre motstandere. Det gir deg nærmest sommerfugler i magen ved å tenke på et slikt scenario i spillet. Du bør derfor ikke vente for lenge, for Apex Legends er et spill du vil bli godt kjent med.

 

Det er et unikt forhold mellom tempo og dødtid, og dette er viktig for deg som spiller å balansere ut. Du får unike våpen som kan benyttes i Battle Royale, og det krever en strategisk tankegang for deg som spiller å bruke disse våpnene. Du må vite hva spesifikasjonene er for å kunne få maksimal fordel i Battle Royale på Apex Legends.’

 

Du bør helt klart prøve deg på Apex Legends i dag for en uforglemmelig opplevelse.

 

Battle Royale

Det er verdt bryet og tiden din

Systemer, mekanismen og populariteten til Apex Legends har satt en ny standard for hvordan et spill bør oppleves på det norske markedet. Konkurrentene har mye å leve opp til her, og det er forventet at de også må komme med forbedringer. Det betyr bare mer moro for de som spiller Apex Legends ettersom dette vil presse Respawn Entertainment til å kunne gi maksimalt av seg selv for å finne nye måter å spille på.

 

Du kan spille solo på Apex Legends dersom det er ønskelig, men det viktigste er at Battle Royale blir prøvd ut for å kunne få maksimal effekt ut av spillet. Det er tross alt her de fleste spillere er å finne, og det er dermed ingen grunn til at du også ikke skal prøve ut Battle Royale på Apex Legends. Ønsker du også å prøve ut den nye kongen innenfor Battle Royale? Prøv Apex Legends i dag da vel!

Most read

Load more