Betting

De mest populære spilltypene

Vi mennesker er forskjellige, og takk og lov for det. Dette innebærer at vi liker forskjellige ting, også når det kommer til gaming. Dermed er det vanskelig å si noe som hva de beste spilltypene egentlig er. Det forblir objektivt, og vi skal ikke belage oss på noen debatter om dette i denne artikkelen.

 

Det en derimot kan diskutere, er hvilke spilltyper som er blitt de mest populære. Dette vil altså si at folk flest spiller dem. Her finnes det en rekke kategorier vi kan dele opp i, men vi har valgt å presentere de 4 kategoriene vi mener er de mest populære i dagens spillverden!

 

 

Strategispill

Strategispill har mest sannsynlig vært den mest populære spilltypen de siste årene. Det har vært en stor økning i spill, fra MMORPG til casino spill, over de siste årene. MMORPG, spillene der en kan utforske en hel verden online med andre spillere, har virkelig skutt fart. Sjakk for eksempel har også kommet tilbake som et spill, og er noe de aller fleste prøver seg på en eller annen gang i livet.

 

Det å spille et strategispill, handler om å slå andre spillere i det å tenke fremover. Her kan det handle om diverse former for handlinger. I sjakk er det for eksempel snakk om hvilke trekk en motstander potensielt kan gjøre.

 

Action

Innen iGamingnyheter har actionspill vært i nyhetsbildet i mange forskjellige land. Mye negativt har her blitt sagt, men det er ingen tvil om hvor populære spillene er blitt. Her kan en ofte kjøre biler og båter, bemanne våpen, og utføre oppdrag med masse action.

 

Det er nettopp spenningen og historien rundt disse spillene som gjør dem populære. Her trenger det for øvrig ikke å være skytespill heller, og det er mange forskjellige spill som potensielt kunne havnet i nettopp denne kategorien.

 

Sport

Enten det er snakk om fotball, hockey, tennis, golf, basketball, eller hva det måtte være, så finnes det her spill. De som er utgitt av EA er selvfølgelig de mest populære blant folk flest, men det finnes også andre alternativer. Hvert år kommer det nye minispill på nett for eksempel. Disse er ofte enkle flash-spill, da knyttet opp mot mesterskap.

 

Følger du med på nyheter vil du også se hvordan det arrangeres mesterskap i FIFA blant annet. Det er i det hele tatt veldig mange nyheter knyttet til eSport med sportsspill. Det er nemlig ikke bare idretten i seg selv folket elsker, men også å spille den på skjermene.

 

Racing

En annen populær spilltype som har dukket mye opp i nyhetene er racing. Her kan sjåførene tevle mot hverandre over nett, noe som er et godt alternativ til å kjøre i person.

 

Alle menn elsker racingspillene, fra Need For Speed, til spill som Burnout. Her er det mange godbiter å ta i, og det er ikke rart at denne spilltypen er blitt en av de aller mest populære.

 

 

Nyt et spill denne helgen!

Etter at uka endelig er over, fortjener du å lene deg tilbake med et par spill. Kanskje gir spilltypene ovenfor deg et par gode tips til hvilke spill du skal nyte i helgen. For det er nemlig noe ufattelig avslappende med gaming. Her kan du bare sette deg tilbake i lenestolen og drømme om de mange tingene du utfører i spillet på skjermen.

Most read

Load more