Betting

Underholdningsrevolusjonen på nettet

Det er skjedd en regelrett underholdningsrevolusjon på nett som har ført til at måten vi konsumerer underholdning på har endret seg helt. Hva er det som er det helt nye store innen online underholdning akkurat nå? Det kan du lese mer om her.

 

Spillbransjen når nye høyder

Man kan lure på når spillbransjen når taket, men det er hvert fall ikke skjedd enda. Det skjer hele tiden nye, spennende utviklinger på spillmarkedet, hvilket hele tiden sikrer bedre og bedre underholdning. Underholdningsspill online får nemlig bedre og bedre kvalitet, både når det kommer til grafikk og fordeler for den som spiller. Vi ser også en helt klar forbedring i forbindelse med å oppfordre og informere om ansvarlig spill til forbrukerne. Selv store aktører i underholdningsspillbransjen, har stort fokus på ansvarlig spill og å sørge for at man spiller for underholdningens skyld og ikke som et middel for å tjene penger.

 

Spillbransjen spås å få en ytterligere vekst i tiden som kommer, så det er gode muligheter for at kvaliteten stiger enda mer drastisk på underholdningsfronten de neste årene.

 

Strømmetjenestene tar over

Det er ingen hemmelighet at skjermbruk tar over generelt, men særlig når det kommer til spill og strømmetjenester, blir dette veldig tydelig. Det kommer flere og flere strømmetjenester på markedet for film og serier, som alle prøver å utkonkurrere hverandre. Det ser vi med inntoget av Disney+. Der giganten samtidig trekker alt sitt innhold fra andre strømmetjenester, for å kunne samle det i sin egen. Det er også en klar tendens at strømmetjenestene produserer eget innhold. Giganten Amazon Prime, som ikke er blitt like stor i Europa som den er i for eksempel USA, sitter blant annet på produksjonen av den nye Ringenes Herre-serien, som alle blodfans ser frem til. Det spås også at denne serien, som foregår før hendelsene i Ringenes Herre, vil kunne infiltrere spillmarkedet og skape nye interesse for spill med fantasy-tema.

 

Å lære noe nytt

Det å lære noe nytt kan også klassifiseres som en form for underholdning, og aldri har informasjon vært så tilgjengelig som den er nå. Kurs og guider til nye emner finnes overalt, både gratis om som varer man kan kjøpe. Det å lære seg et nytt språk online er veldig i vinden akkurat nå, men det er også å tilegne seg nye ferdigheter som kan hjelpe en på andre områder i livet. Å lære seg å investere online, er for eksempel blitt uhyre populært. Det er ikke så rart, med tanke på hvor mye man potensielt kan få ut av gode investeringer. På Aksjebloggen kan du lære deg å investere, og kose deg med å lære noe nytt, samtidig som du lærer noe nyttig.

 

Lydfenomenet får en ny plass

 Radioen er et dødt medium, mener mange, men vi ser allikevel at lydbasert underholdning har fått en ny og forholdsvis viktig plass i folks underholdningshverdag. Med lydbasert underholdning kan man selvfølgelig trekke inn musikk, men det er ikke dette vi mener. Denne trenden viser seg blant annet med fremveksten av Podcasts og lydbøker, samt den stigende populariteten i å høre radio på nett. Det er mye som tyder på, at det mer oppmerksomhetskrevende levende bilde og lyd, som man har med streaming, ikke helt kan erstatte det som radioen ivaretok før i tiden.

 

Dette er kanskje fordi det er lettere å gjøre andre ting samtidig med at man utelukkende hører på noe. Man kan for eksempel gjøre husarbeid eller lignende, mens man hører på en podcast, der underholdningen bare blir et lydteppe i bakgrunnen. Det er nok noe av grunnen til at denne formen for underholdning opplever fornyet popularitet i vår tid.

Most read

Load more