Betting

Samlet omsetning på det svenske gambling marked i 2019

Den svenske spille-myndigheten Spelinspektionen har rapportert total omsetning på det svenske marked for alle operatører med svensk spill lisens. Den samlede omsetningen har landet på 24,8 millioner svenske kroner for hele året 2019. 

 

Online pengespill, gambling, betting og spill på skip i svensk farvann hadde på det høyeste en samlet omsetning på 14 millioner svenske kroner.

 

Statseiet lotteri og spillemaskiner har den nest høyest omsetning på 5,9 millioner svenske kroner.

 

Den samlede omsetning for fjerde og siste kvartal 2019 landet på 6,7 millioner svenske kroner og er derfor det høyeste tall i alle 2019-kvartalene – det er samtidig en stigning på 12% fra forrige kvartal. 

 

Spelinspektionen opplyser at alle tall er midlertidig i den forstand at de tar utgangspunkt i den informasjonen som det svenske skattevesen er i besittelse av for tiden.

 

På slutten av fjerde kvartal 2019 hadde de i alt 48.000 svensker som valgte frivillig å utvise seg fra online pengespill og gambling via Spelinspektionens app/service Spelpaus – det er en samlet stigning på 16% set ift. tredje kvartal 2019.

 

Fra mars måned 2020 hadde totalt 96 virksomheter tillatelse, og spille-lisens for å tilby pengespill og kommersiell gaming på det svenske marked.

Most read

Load more