Betting

Hva er Lotteri- og stiftelsestilsynet?

Lotteritilsynet har eksistert siden 1. januar 2001 og fungerer som et tilsynsorgan for forvaltning og kontrollen av lotterier og statlige spill. Grunnen til at lotteritilsynet ble opprettet bare et ønske fra stortinget og må ha bedre kontroll med spill og lotteri markedet i Norge. De har i dag ansvar for tilsyn med norsk tipping og norsk Rikstoto de har også full kontroll av markedet og passe på at ingen driver med ulovlig markedsføring eller ulovlige pengespill.

 

Lotteritilsynet her også ansvar for å gi latter i tillatelser å føre regnskap kontroll, de skal godkjenne entreprenører å kontrollere ulike sektorer. De har også ansvar for det lenger momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner. stiftelsestilsynet ble opprettet 4 år etterpå og tok over det ansvaret som fylkesmannen tidligere hadde. Disse har ansvar for tilsyn og kontroll med alle typer stiftelser i landet. De behandler søknader fra stiftelser og registrerer endring.

 

Lotteri og stiftelsestilsynet har en svært viktig funksjon i samfunnet vårt, nemlig å sikre ansvarlig pengespill og stiftelser. Det at vi har lotteri og stiftelsestilsynet, gjør det mye vanskeligere for uærlige aktører, og opprette spill. Er noen land finnes ikke denne typen kontroll, og der det er mye vanskeligere å holde orden på aktørene og at utbetalinger skjer som de skal.

 

Tenk deg selv om du vant første premie potten, men ble nektet å få den utbetalt. Dette kunne skjedd om useriøse aktører var på markedet. the at de aktørene som opererer nå blir sjekket nøye, gir oss som spillere mye høyere trygghet. I Norge kan vi alltid stole på at vi vil få utbetalt det vinner og at spill foregår på en rettferdig måte. Dette er mye takket være lotteri og stiftelsestilsynet.

 

Hva er ditt favorittspill?

Enten du liker lotto tipping Rikstoto eller å spille på sport, kan du være sikker på at disse spillene foregår på en trygg og sikker måte. Mye av inntekten går til veldedige formål, i stedet for å gjøre private aktører rikere. Det er ekstra godt å vite at pengene vi spiller går til et godt formål. Da gjør det egentlig ikke noe når vi taper noen kroner i uka.

 

Hvor spennende er det ikke å sitte og vente på trekningen, etter å ha plukket ut dine lykketall? Det er en herlig følelse, Som gjerne byer drømmene opp til dans. noen av oss har planene helt klare på hva vi ville gjøre om vi plutselig fikk hundrevis av millioner inn på kontoen. Andre har en viss ide, og vet med sikkerhet at den økonomiske situasjonen aldri ville være et problem igjen.

 

For mange gjør det å spille hverdagen mer spennende og interessant. Det gjør at drømmen kjennes nærmere, og vi ser en mulighet for å oppnå alt vi ønsker oss. Det er en positiv ting at ikke hvem som helst kan starte opp en lotteri- i bedrift i Norge. I denne bransjen er det viktig at det føres streng kontroll og god oversikt.

 

Så skal du spille denne uken? Det skal i hvert fall vi. Den spenningen vi får lov å betale for en lotto kupong, er verdt prisen selv om vi ikke vinner førstepremiepotten. Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til før du skal levere inn de neste kupong.

Most read

Load more