Betting

Bettingbransjen vokser stadig

Bettingindustrien fortsetter å vokse i Norge til tross for statlig monopol. Fra norske spillere hovedsakelig oddsen på fotball og vintersport, er det i dag odds på sport og underholdning fra hele verden. Derfor har vi også sett flere og flere norske betting sider lansert de siste årene, og utviklingen indikerer at den vil fortsette å øke i fremtiden. I dag er det så mange alternativer hos en bookmaker at spilleren er overveldet med muligheter. Det er virkelig en mulighet til å satse på alt fra verdens største turneringer til hvem som vinner norske Melodi Grand Prix.

 

Flere markeder og live betting

Fra å ha et ganske begrenset utvalg av odds og markeder, ser det annerledes ut i dag. Flere og flere alternativer tilbys hos bookmakere i Norge, noe vi tydelig har lagt merke til. Tidligere var det stort sett fotball og de største idrettene som ble tilbudt. I dag er det alt fra å satse på felthockey til hvem som vinner det norske valget.

 

En kategori som har utviklet seg mye er live betting. Å spille en kamp som pågår gir både mer action og mer drama. Mange spillere velger også å motta en betting bonus når de begynner å spille hos et nytt spillselskap. Bonusen kan brukes på livebetting også for de som ønsker det. Stadig flere norske bookmakere har også kjøpt rettigheter for å kunne streame sport. Da kan norske spillere se en kamp og satse live samtidig. Det viser også hvordan bettingindustrien fortsetter å vokse hele tiden.

 

Ulike markeder innen norsk betting

Underholdning og spesialiteter er en kategori som fortsetter å vokse i Norge. Det kan handle om å satse på politikk der spillere kan satse på det amerikanske valget, men også det norske valget. Hvem blir Norges neste statsminister, og hvilket parti får flest stemmer? Sats også på folkeavstemninger eller hvilket land som vil være det neste som forlater EU.

 

Det er ikke bare politikk som er tilgjengelig. Selv odds på forskjellige arrangementer fortsetter å være populære. Det kan handle om de forskjellige prisene på Oscar-utdelingen eller hvem som vinner Skal vi danse. Spillselskapene fortsetter å øke utvalget konstant, noe som betyr at det i dag er flere alternativer enn noen gang før.

 

Mobil betting tar over

Nordmenn liker smarttelefonene sine og vil derfor også kunne få tilgang til alle odds direkte fra mobiltelefonen. Dette er ikke noe problem i dag, da de største bookmakere tilbyr apper med alle tilgjengelige odds. De som ikke har en app, kan i stedet nås via din mobile nettleser som Safari eller Chrome.

 

Å kunne sitte med venner ved en bar og se en kamp samtidig som du ønsker å satse er bare mulig gjennom mobil betting. Derfor fortsetter vi å se flere og flere norske spillere velge mobiltelefonen når de satser.

 

Trender akkurat nå

De siste årene har vi sett nye trender komme til Norges oddssider. Live betting har blitt veldig stort, og det samme kan sies om mobilbetting. Etter hvert som flere og flere idretter og markeder kommer til spillselskapene, vil vi helt sikkert se nye trender innen betting.

 

 

Most read

Load more