Betting

Better Collective kjøper eSports-portalen med en € 34,5 mill. avtale

Better Collective har nå avsluttet oppkjøpet av ​​eSports-plattformen HLTV.org ApS om en avtale til en verdi av opp til € 34,5 mill.

 

I første omgang betaler Better Collective de € 26,4 mill. for å kjøpe HLTV.org, som inkluderer HLTV.org og dust2.dk. De resterende  8,1 mill. EUR blir fordelt i tre separate utbetalinger som skal forfalle over de 3 neste år. 

 

HLTV.org ble i 2002 grunnlagt i Danmark, og tilbyr i dag nyheter fra eSport med avhandling i CS:GO. Brukere kan gjennom HLTV.org få adgang til CS:GO-match opplysninger, spiller- og gruppe rangeringer og hjemmesiden får mere enn 26,5 millioner besøk hver måned.

 

HLTV.orgs grunnleggere vil fortsette å styre den daglige driften av virksomheten i de neste tre år for å kunne sikre og fortsette utvikling av plattformer og lokalsamfunn.

 

Den administrerende direktør av Better Collective Jesper Søgaard har uttalt:

 

”Vi har nøye analysert og overvåket eSports i lang tid; det er en rask voksende industri, og vi vurderer esports som en ideell utvidelse av vår sports fokuserte forretning.”

 

”Vi forventer sterke synergistiske effekter, da mange av de betting operatører vi samarbeider med i dag også tilbyr innsatser på eSports, så jeg ser frem til en velstående fremtid for eSports hos Better Collective sammen med våres nye kollegaer.”

 

HLTV.org-direktør Martin Rosenbæk har sakt:

 

”Å bli medlem av Better Collective-gruppen vil det støtte våres ambisjon om og alltid bli det foretrukne CS:GO-brand for eSports-entusiaster over hele  verden. Med mer enn 15 års erfaring på området sportsveddemål har gruppen Better Collective en dyp forståelse av sports samfunnet”.

 

http://www.globenewswire.com/news-release/2020/02/28/1992842/0/en/Better-Collective-acquires-leading-esports-platform-HLTV-org.html

Most read

Load more