Casino

Hvorfor er anmeldelsen av Multiplier Odyssey så interessant?

Det er mye som kan gjøre en spillanmeldelse interessant, og det er spesielt spennende når de kommer frem til litt uventede konklusjoner. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor nettopp èn spesiell anmeldelse av Multiplier Odyssey er så interessant.

Uventet utfall?

Man kan jo på mange måter si at anmeldelser er spesielt spennende når det er et uventet utfall av anmeldelsen. Alt etter hvor store forventninger du har til Multiplier Odyssey, så kan du bli overrasket over dette. Det er Relax Gaming som står bak spillet, og derfor har forventningene til nettopp dette spillet også vært skyhøye

Spillet foregår i det ytre rom, og det er derfor perfekt for deg, som liker sci-fi. Det er med andre ord svært forskjellig fra Relax Gamings forrige hit-spill, nemlig Money Train 2.

Det som trekkes frem spesielt i anmeldelsen, er at man kan spille spillet på forskjellige typer enheter, og man er dermed ikke låst til enten bare mobil eller datamaskin.

Kan den sammenlignes med Money Train 2?

Det er mye fokus i anmeldelsen på om Multiplier Odyssey muligvis kan sammenlignes med Money Train 2, og den noe overraskende konklusjonen er at det er noen helt klare likheter mellom de to ganske så forskjellige spillene. Så hvis man liker den stemningen som er i Money Train 2, er det store sjanser for at Multuplier Odyssey også faller i smak.

Det er også enda et godt eksempel på en anmeldelse som kommer frem til at det er et spill av høy kvalitet, noe man etter hvert har blitt vant til å forvente fra Relax Gaming.

Most read

Load more